Restoran & Bistro - Punkt - Pula

Koristimo namirnice iz ekološkog uzgoja.

Potičemo zapošljavanje teško zapošljivih osoba.

Potičemo razvoj malih domaćih proizvođača.

Budi ponosan - pomozi u stvaranju sretnijeg svijeta!

Punkt je

prva i jedina u Hrvatskoj tržišna tvrtka koja je nastala kako bi generirala radna mjesta za osobe s invaliditetom uključujući i apsolutno marginalizirane na tržištu rada osobe s intelektualnim poteškoćama. Djelujemo kao zalogajnica (restoran) i catering s dostavom, te kao tvrtka za održavanje i ispomoć u uređenju okućnica, vrtova i poljoprivrednih površina. Također nudimo usluge ispomoći u sezonskim poljoprivrednim radovima: maslinicima, vinogradima... gdje god je potrebno.
U brižno uređenom prostoru zalogajnice imamo 18 sjedećih mjesta, a nudimo i besplatnu dostavu do Vaših vrata. Parking ispred ulaza možete koristiti ako na njemu ne piše naziv druge ustanove.
Ne očekujemo da ćete vjerovati kako je Punkt najbolji restoran - dođite i uvjerite se sami!

Punkt team

Iz kuhinje

Namirnice koje koristimo u pripremi jela nabavljamo od malih domaćih proizvođača iz ekološkog uzgoja i većinom su sezonskog karaktera. U kuhanju također koristimo eko proizvode iz vrta Pulskog centra za inkulziju, te na taj način i sami potičemo zapošljavanje osoba s invaliditetom. Korištenjem eko namirnica osiguravamo slastan i kvalitetan obrok po pristupačnim cijenama i na zadovoljstvo svih nas.
Uz brigu o nutritivnoj ravnoteži jela, ponuda uključuje vegetarijanska, makrobiotička i azijska jela, uz naglasak na mediteransku prehranu.

 • Salata Italiana

  Salata "Italiana"
  Lagana ljetna marenda s mozzarellom, mini rajčicama, bosiljkom i maslinovim uljem.

 • Pileći odrezak s povrćem
  Jako fina kombinacija piletine i povrća sa grila - mljac.

 • Catering zalogajčići

 • Kanapei

 • Jaffa torta
  Neodoljiv spoj ukusne čokolade i naranče.

 • Voćna torta
  Nešto lakša slastica s puno svježeg voća.

(Društveni) Mediji


Na Faceu ćete naći dnevni menu

TV Istra u Punktu